2012-08-31 08:57:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Önnek egy nagy macskára van szüksége

Napi horoszkóp augusztus 31-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Régi bizodalma megingott bizonyos emberekben. Azért ne higgye, hogy már senkiben sem bízhat. Ha végiggondolja, a csalódásaiban saját maga is ludas. De ez annak felismerésében is segít, hogy tehet is azért, hogy többé ne legyen ez így.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön híres arról, hogy bármi is történjen, képes megőrizni a nyugalmát. Ez ma sem lesz másként. De hosszú távon csak akkor képes a higgadtságra, ha legalább megkísérli, hogy rendet tegyen érzelmi zűrzavarában. A mai nap erre jó kezdet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Önnek egy nagy macskára van szüksége. Dorombolása gyógyír szívének sajgó sebeire. Ha már van macskája, akkor a megoldást mégis az emberek között kell keresnie. Egy méretes kandúrnál is jobb egy igazi társ. Ha nincs, ma rátalálhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Közelebb került a céljaihoz, de még nincs itt az idő, hogy elégedetten hátradőljön. Amit elért, az is nagyon szép, de még mindig kevés ahhoz a lehetőséghez képest, ami önben rejlik. Azért egy kis pihenésre önnek is szüksége van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Valaki, akit nagy becsben tart félre akarja vezetni önt. Ha nem akar a játszmája eszközévé válni, akkor legyen résen, és csak annyira menjen bele a játékba, amennyire még kontrollálni tudja. Különben anyagi veszteség is érheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma romantikus hangulatok lehetnek úrrá a lelkén. A párja ennek különösképpen örül, könnyedén egy hullámhosszra kerülhetnek. A melegség és közelség újabb lendületet ad kapcsolatuknak. Készüljön a gyertyafényes vacsorára!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Félve vág bele a napba, de aztán olyan gyorsan végez minden teendőjével, hogy maga is meglepődik a hatékonyságán. Ha végzett azzal, amit előírt magának, keressen végre valami szórakozást. Hívja fel rég nem látott barátait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma jó lehetősége adódhat arra, hogy érvényesüljön. Egy régi kapcsolata hirtelen felértékelődhet, és új, meglepő fordulatot hozhat az életébe. Ehhez azonban az is fontos, hogy valóban higgyen abban, amibe belekezd. Fél gőzzel nem megy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyon magabiztos lehet a mai napon. Jól is teszi: a főnökeit, üzleti partnereit csak akkor tudja meggyőzni, ha árad önből a stabilitás, az önbizalom. Ez még nem önhittség. Ön tehetséges, hitesse el másokkal is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szerencsés nap virrad a Bakokra: a csodák ma nem kerülik el. Része lehet egy nagy találkozásban, és általában is különösen jónak, és élettel telinek láthatja az embereket. A történések hamarosan felgyorsulnak, új szakasz kezdődik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma nagyon hajlamos a szétszórtságra. Pedig nem szabadna hibát elkövetnie: mint tudja, az ördög a részletekben rejlik. Legyen nagyon alapos és körültekintő abban, amit csinál. Ez egyben referencia is a továbblépéshez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön talán észre sem veszi, de könnyedén beletapos mások lelkivilágába. Ne legyen sértő, mert akkor másoktól sem kérheti számon, ha önt sértegetik. Próbáljon meg úrrá lenni negatív természetén! Csak akkor harapjon, ha támadják.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: